Beschrijving

Kozijnen van het Fech-Jet-System® zijn speciaal ontworpen voor toepassing in een gevel opgebouwd uit sandwichpanelen zonder dat er constructie of stelkozijnen nodig zijn voor de montage. Aan de kozijnen mogen constructieve eigenschappen worden ontleend op het gebied van druk en zuiging.

Het Fech-Jet-System® bestaat uit hoogwaardige aluminium en kunststof onderdelen. Het biedt een optimale isolatie en waterdichtheid conform de EN1027. Testrapporten van het gerenommeerde Prufzentrum für Bauelemente KG (PfBGmbH&Co) uit Rosenheim wijzen uit dat bij een waterdruk van 800 bar over een tijdsduur van 5 minuten de kozijnen geen enkele lekkage vertonen. Uiteraard voldoet het Fech-Jet-System® aan alle geldende normen met betrekking tot de isolatiewaarde.

Het Fech-Jet-System® kan worden toegepast in sandwichpanelen met een dikte van 60 tot 180 mm. Voor afwijkende maten kunnen er, in overleg met onze afdeling product-ontwikkeling, kozijnen worden ontworpen die een grotere maat kunnen overbruggen.

Het buitenframe kan met alle technisch maakbare kleuren in poedercoating behandeld worden en is daarom in alle RAL-kleuren leverbaar. De kozijnen kunnen afgestemd worden op de kleuren van de gevel of om zelfgekozen kleuraccenten in de gevel aan te brengen. Standaard worden onze kozijnen geleverd inclusief HR++ glas en montage accessoires, daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van beglazing en folie. Hiervoor kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.

BESCHRIJVING Het System